Zamieszczone przez maxisT
KESSY - dostęp bezkluczykowy
Zwiń
X
-
jest Skoda Superb 3 1.4TSI Ambition RP 2016 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=92672
była Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Kombi MY2015 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=86583
była Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE MY2013- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=69198
-
-
Zamieszczone przez polrobNie wiem od czego to zależy ale u mnie lusterka zostają złożone do momentu przekręcenia zapłonu, także jak go otworze i auto samo się zamknie to lusterka są cały czas złożone.
Zamieszczone przez ryhuZależy od tego kiedy zszedł z taśmy, w nowszych po odryglowaniu, a w starszych po włączeniu zapłonu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez polrobNie wiem od czego to zależy ale u mnie lusterka zostają złożone do momentu przekręcenia zapłonu, także jak go otworze i auto samo się zamknie to lusterka są cały czas złożone.
Ewentualnie kwestia kodowania, jeśli sprzedawca się mylił.
Komentarz
-
-
a na maxidocie/radiu nie masz "Rain Closing"
tu masz w piątym poście jak to odpalić:
[ Dodano: Czw 28 Sie, 14 23:22 ]
Zamieszczone przez SilentEmpireA w superbie w ogóle takiej opcji nie ma, żeby złożyć lusterka, trzeba albo trzymać przycisk na pilocie - co w przypadku kessy jest trochę idiotycznePozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Ciekawe te Twoje obawy, choć to nie wątek o gwarancji.
Jeżeli jeszcze nie wiesz to zawsze kupuję nowe i na drugi dzień w każdym z nich było już nagrzebane, a w Superbie to pod salonem wymieniłem kierownicę i radio... I nigdy z gwarancją nie miałem problemu. Robię dla ASO usługi i takie pierdoły robione VCDSem są nie do udowodnienia w przypadku wykodowania zmian jak coś się wysypie. Zrobienie flasha sterownika pozbawia go gwarancji, to oczywiste - ale to nie ten poziom dyskusji.
Nie próbuję Cię tutaj do niczego przekonywać ani tym bardziej atakować, bo to Twoje auto.
Relax.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hereticSebastian75, myślę że powinieneś odszukać wątek Enriquez'a na temat jego Superba albo poprzedniej Octavii...
Ja dobieram auto pod siebie zawsze tak, aby jak najmniej kombinować - szkoda mi czasu na przeróbki, które i tak często są tylko namiastką czegoś ... lepszego...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian75poza wyciszeniem drzwi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Przem78Zamieszczone przez Sebastian75poza wyciszeniem drzwi
Zanim zarzucisz komuś luz, sam wyluzuj
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian75Zanim zarzucisz komuś luz, sam wyluzuj
Komentarz
-
-
Nie wiem, o co chodzi o niezgodnym płynie, ale faktem jest, że są płyny i "płyny".
Ale masz rację - różnie to bywa.
Chociaż ze Skodą na razie jest OK - widocznie mają inne podejście niż w Subaru
Prawda niestety jest też taka, że przy wyciszeniu silniczek można uwalić - pytanie więc, jak wykonawca się przed tym zabezpieczy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian75Nie wiem, o co chodzi o niezgodnym płynie
Komentarz
-
-
Dzięki.
Widzę, że się wyjasniło - dobrze, że użytkownik drążył. I tak to powinno wyglądać - zamiast psioczyć na forum, trzeba najpierw napisać pismo i żądać odpowiedzi.
Odpowiedź jest konkretna, elektronika była za czule ustawiona.
Sensacji nie widzę
[ Dodano: Pią 29 Sie, 14 22:38 ]
Przem78,
przy okazji - ile jeździsz na autostradzie - patrzyłem na Twoje spalanie, ciekawy jestem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian75Widzę, że się wyjasniło - dobrze, że użytkownik drążył.
[ Dodano: Pią 29 Sie, 14 22:55 ]
Zamieszczone przez Sebastian75ile jeździsz na autostradzie
Komentarz
-
-
To Ty zacząłęś - podałeś wątek, ja go zbiłem - nie wiem, czemu się denerwujesz. Czasem się nie ma racji, relax
Kończąc temat, bo się offtop zrobił w wątku - albo jesteś świadomym Klientem, albo marudą.
Rozmawiałem ostatnio ze znajomym mechanikiem - koło niego jest serwis BMW - wiesz, ile aut trafia tam tuż po gwarancji?
Klasa premium ...
A tutaj mamy rozwiązany problem spryskiwacza i na 2 stronie przedmiotowego wątku okazuje się, że czujnik miał za niską tolerację .
No cóż - wszystko się psuje, a czasem płata figle. Od nas tylko zależy, czy zrobimy od razu wiochę "na serwis", czy najpierw sprawdzimy "to i owo", aby mieć pewność, że na pewno jest coś nie tak.
Mam 39 lat i trochę nowych aut już kupiłem - zawsze zamiast robić "wiochę" analizuję sytuację i do tej pory nie miałem ANI JEDNEGO problemu z serwisem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian75podałeś wątek, ja go zbiłem - nie wiem, czemu się denerwujesz.
Komentarz
-
Komentarz